32χρονος με σύνδρομο Down έπαιξε σε αγώνα ΜΜΑ με το ίνδαλμά του

Μπορεί οι αθλητές του ΜΜΑ να φημίζονται για τις αντοχές και την δύναμή τους, όμως ο Diego Sanchez απέδειξε οτι έχουν αρκετή καλοσύνη μέσα τους. Τι άλλο θα μπορούσε να πει κάποιος μετά την κίνηση του 35χρονου να αντιμετωπίσει στο οκτάγωνο έναν mega fan του, ο οποίος πάσχει από σύνδρομο down.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diego Sanchez (@diegonightmaresanchezufc) στις Δεκ 6, 2017, 4:37μμ PST

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην αρχή του χρόνου, όταν ο Isaac Marquez επισκέφτηκε το γυμναστήριό του, απλά για να δει πως είναι το εσωτερικό και να παρακολουθήσει μία προπόνηση.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diego Sanchez (@diegonightmaresanchezufc) στις Δεκ 5, 2017, 11:05μμ PST

Ο «λεοντόκαρδος» όπως είναι το παρατσούκλι του, τον πλησίασε και τον ρώτησε αν του αρέσει το MMA. Η απάντηση που έλαβε ήταν θετική και τότε του έκανε την μεγάλη ερώτηση:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diego Sanchez (@diegonightmaresanchezufc) στις Δεκ 2, 2017, 12:45μμ PST

«Ήρθες απλά για να δεις ή θέλεις να προπονηθείς κιόλας», λαμβάνοντας νέα θετική απάντηση. Έκτοτε οι δυο τους έχουν γίνει κολλητοί, καθώς ο Diego Sanchez αποτελεί τον προσωπικό προπονητή του.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diego Sanchez (@diegonightmaresanchezufc) στις Δεκ 1, 2017, 8:00μμ PST

«Οι άνθρωποι με τον σύνδρομο down δεν ξεπερνούν τα 45 χρόνια ζωής. Ο Isaac είναι 32 και θέλω αυτός ο νεαρός να παραμείνει υγιής. Η εξάσκηση και οι πολεμικές τέχνες βοηθούν στο να τα καταφέρει», είπε χαρακτηριστικά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diego Sanchez (@diegonightmaresanchezufc) στις Νοέ 30, 2017, 3:33μμ PST

Έτσι, φτάσαμε στο σημείο οι δυο τους να διασταυρώσουν τα… ξίφη τους μέσα στο οκτάγωνο, σε έναν αγώνα που συγκίνησε όσους τον παρακολούθησαν, καθώς νικητής αναδείχθηκε με υποταγή ο Isaac «The Shermanator» Marquez.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diego Sanchez (@diegonightmaresanchezufc) στις Δεκ 3, 2017, 1:09μμ PST

[gazzetta] [instagram]

Σχόλια